Recepten zoeken met zoekmachine Bing

Zoekmachine bing toont automatisch recepten

Zoekmachine bing toont automatisch recepten.

Update: deze functie is helaas nooit gelanceerd.

De zoekmachine van Microsoft (bing) heeft een leuke nieuwe functie: als je zoekt op trefwoorden die met eten te maken hebben, dan toont bing in veel gevallen suggesties voor recepten.

Als je bijvoorbeeld zoekt op aardappel (potato), dan toont bing recepten voor aardappelsoep, aardappelsalade, etc. De recepten haalt bing van diverse sites als Delish.com en FatSecret.com. De recepten worden getoond als plaatjes inclusief waardering. Klik je op de kop recepten (Recipes for…) dan krijg je een uitgebreid overzicht  met recepten te zien inclusief waardering, een indicatie van het aantal calorieën en de hoeveelheid vet. Doorklikken op een recept laat een samenvatting van het recept zien, zonder dat de betreffende receptensite direct wordt geladen. Zo zien wij het graag!

Op dit moment werkt deze functie helaas alleen nog in de Amerikaanse versie van bing. Wil je het zelf testen: Ga naar bing.com en klik in de linker onderhoek op de link Go to bing in English. Zoek hierna met Engelse termen als potato, strawberry en chicken.

Via TechCrunch

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *