Week van de smaak

Week van de smaak 2010

Van 19 tot en met 26 september vindt de Week van de smaak plaats. Het is een jaarlijks evenement waarin gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht.

Tijdens de Week van de smaak ligt de nadruk op ambachtelijke, seizoensgebonden, natuurzuivere, duurzame en streekgebonden producten. De focus ligt op ‘smaak’ als het verbindende product.

In het hele land worden activiteiten georganiseerd waar gezond (en lekker) eten en duurzaam produceren centraal staan.  Door de organisatoren is ‘s-Hertogenbosch dit jaar tot hoofdstad van de smaak uitgeroepen.  Meer informatie  over de Week van de smaak – inclusief een overzicht van alle activiteiten – is te vinden op de website www.weekvandesmaak.nl.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zus & Zo Keukengerei, Foodish. Foodish heeft gezegd: Nieuw op foodish: Week van de smaak 2010 http://bit.ly/aYOmHN […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *