Weg van de snelweg

Weg van de snelweg

Langs de A2 bij afslag 38 kan je mooie verse groenten en vers fruit kopen.

AspergesOp de terugreis van ons culinaire tripje Maastricht zagen we langs de snelweg (A2 ter hoogte van afslag 38) diverse borden die aangaven dat we verse asperges, aardbeien en kersen konden kopen. Nieuwsgierig als wij zijn, gingen we van de weg af en volgden we de borden. We moesten een klein stukje langs het kanaal Wessen-Nederweert rijden, waarna we uitkwamen bij de boerderij (ligt aan de straat Mildert). Hier konden we ons vergapen aan allerlei heerlijk vers fruit en verse groenten.

Omdat het aspergetijd was stonden er diverse bakken met asperges in verschillende kwaliteiten. Aan de gesprekken van diverse andere bezoekers te horen, kwamen ze van heine er verre naar deze boerderij voor de asperges. Dit inspireerde ons om ook voor de asperges te gaan (B-klasse, 5 kg voor € 12,50).  De gekochte kersen waren heerlijk en hebben thuis niet gehaald: voordat we de snelweg opreden waren ze al op.

Mocht je hier in de buurt zijn, dan kunnen we je aanraden om de boerderij te bezoeken voor vers fruit en verse groenten. Helaas heb ik geen internetadres kunnen vinden.

Update 10-2010: FOODISH.nl is twee keer teruggeweest op deze locatie, maar beide keren was de boerderij gesloten. Het ziet er naar uit dat de eigenaren er (tijdelijk) mee zijn gestopt.

1 antwoord
  1. Theo
    Theo zegt:

    Vanmiddag daar superasperges gehaald. Was er best druk. Uit de gesprekken ving ik op dat ze in ieder geval vorig jaar ook alweer open waren. Veel mooie spullen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *