Coffeelovers in de Dominicanenkerk in Maastricht

Koffie-tip: coffeelovers Maastricht

Een schitterende espressobar vind je in Dominicanerkerk in Maastricht.

(c) foto: BotMultichillT – WikiPedia

coffeelovers Dominikanerkerkstraat in boekhandel selexyzFOODISH.nl is een liefhebber van goede koffie. Wij verbazen er ons keer-op-keer over hoe vaak er slechte koffie wordt geserveerd zonder dat mensen dit in de gaten hebben. Oude bonen, te korte extractie, te lange extractie, verbrande melk, etc. Het is dan ook elke keer weer een verademing als we een goede koffie-locatie spotten.
In Maastricht vonden we diverse koffielocaties van het merk coffeelovers. De koffie die ze er serveren is van het merk Blanche Dael. Deze koffiebrander is trouwens ook in Maastricht te vinden in de Wolfstraat 28, of via Internet.

Unieke espressobar in Dominikanerkerk

Afijn, terug naar de koffie. FOODISH.nl bezocht de locatie van coffeelovers op plein 1992 en de locatie op de Dominikanerkerkstraat 1. De vestiging op de Dominikanerkerkstraat is fenomenaal. Je vindt deze locatie namelijk midden in het centrum in een oude sfeervolle kerk. In deze kerk is een boekhandel gevestigd. Het interieur is een mengeling van oud en modern. Tussen schappen vol met boeken (ook veel kookboeken) vind je de gezellige koffiebar. Heerlijk om te zitten… en de koffie… deze smaakt zoals koffie hoort te smaken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *