Espressobar Mogador Haarlem

De beste koffie van Haarlem: Mogador

Foodish.nl zoekt constant naar horecagelegenheden waar ze goede koffie schenken. Kom je in Haarlem, ga dan absoluut naar espressobar Mogador aan de Botermarkt.

Aan de Botermarkt in Haarlem vind je Mogador. Een gezellige espressobar waar ze heerlijke koffie van het merk Bocca schenken. Ik ben geen koffie expert, maar naar mijn mening wordt hier de beste koffie van Haarlem geschonken.

Espressobar Mogador Haarlem

Constante kwaliteit koffie

Op welke dag je ook komt en wie je koffie ook maakt, de kwaliteit is altijd constant. Dat is een belangrijk kenmerk van een zaak die koffie serieus neemt! Uit ervaring weet ik dat dit bij veel horecagelegenheden vaak niet het geval is. De kwaliteit van de koffie is in dan afhankelijk van wie je koffie maakt.

Het personeel van Mogador is professioneel, vriendelijk en de sfeer is uiterst relax. Zo moet het zijn! Enig nadeel is dat het er vrij druk kan zijn.

Mogador Haarlem schenkt Bocca koffie

Barista Niels van Mogador laat zien hoe hij een mooie Latte Macchiato maakt. Bij een Latte Macchiato (gevlekte melk) wordt opgeklopte melk in een hoog glas geschonken. Vervolgens wordt hier een shot espresso bij gegoten, waardoor er mooie lagen in het melkschuim ontstaan.

Mogador
Botermarkt / Gasthuisstraat 48 Haarlem
Website: www.mogadorcafe.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr 8.00 – 18.00
Zaterdag 8.00 – 17.00
Zondag 11.30 – 17.00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *