Food Film Festival

Food Film Festival 2013

Liefhebbers van films over eten opgelet: op 22, 23 en 24 maart is in Amsterdam het Food Film Festival. Tijdens dit driedaagse evenement worden de beste food films van het afgelopen jaar vertoond. Daarnaast zijn er culinaire workshops en je kunt er natuurlijk lekker eten.

Het festival wordt georganiseerd door de Youth Food Movement, dat bestaat uit een netwerk van studenten, jonge consumenten en jonge food professionals. Ze hebben allen één ding gemeen: ze willen veranderingen teweeg brengen op het gebied van voedselproductie en voedselconsumptie.

Food Films

Tijdens het festival worden films en documentaires vertoond die gaan over eten. Enkele documentaires die zijn te zien: L’Amour des Moules, over de Zeeuwse mossel, Milk over of melk nu goed of slecht voor je is en The Fruit Hunters over een ontdekkingstocht naar zeldzame exotische vruchten en smaken.

Trailer L’Amour des moules

Trailer Milk: The Documentary

Trailer The fruit hunters

De films worden vertoon op twee locaties: Studio /K en filmtheater Kriterion.

Workshops

Er worden ook diverse workshops verzorgd, zoals het maken van worst samen met de jongens van Brandt & Levie, maar ook een workshop snijtechnieken en het proeven van wijn.

Meer informatie Food Film Festival

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *