Espresso workshop

Espresso workshop bij Victor’s Espressobar

Ik volgde een expresso workshop bij een espressobar. Wat leerde ik daar?

Uitleg tijdens espresso workshopRegelmatig drink ik een lekkere cappucino in diverse koffietentjes (zie mijn eerdere post over koffie). Mijn koffiekennis is beperkt en mijn koffieconsumptie ook. Toch ben ik nieuwsgierig naar “goede koffie”. Genoeg reden om mij in te schrijven voor een espresso-workshop bij Victor’s Espressobar.

Op 28 mei was het zo ver. Samen met een collega een avond lang met 8 vreemde mensen meer leren over koffie. Leuke en interessante weetjes. Hoogtepunt was het proeven van verschillende espresso’s, het zelf bedienen van de professionele bonenmaler en natuurlijk het bedienen van de espressomachine.

In verschillende posts zal ik de belangrijkste feitjes en weetjes publiceren. De workshop van Victor’s is absoluut de moeite waard om te bezoeken. In 2,5 uur leer je de basis van koffie (maken). Enig minpuntje…. na thuiskomst is in slaap vallen een hele opgave.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *